Avto
23 ogledov

Parkirali na zaledenelem jezeru - velika napaka

Parkiranje na jezeru Youtube
V ameriškem Wisconsinu so nekateri obiskovalci zimskega festivala v bližini Chicaga lahkoverno ignorirali opozorila in pakrirali svoja vozila na zamrznjenem jezeru Lake Geneva.

Na srečo lahkovernosti, oziroma velike neumnosti, niso izkusili na svoji koži, saj ob predrtju ledu ni bil nihče poškodovan.

Avtomobili in tudi tovornjaki parkirani na zaledenelem jezeru so popadali v vodo in se deloma potopili. 10 do 15 vozil naj bi bilo po poročanju ameriških medijev povsem neuporabnih. Eden od lastnikov potopljenega vozil je novinarjem povedal, da je bilo na prireditvi za obiskovalce rezerviranih premajhno število parkirnih mest, zato se je, tako kot še številni drugi vozniki, odločil, da vozilo pusti na ledu. "Ljudje, kakor sem seznanjen, stalno parkirajo vozila na tem jezeru. To je bila slaba izbira," je dejal nesrečni lastnik vozila.

Potopljena vozila so iz jezera izvlekli lokalni gasilci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.