Magazin > VIP
303 ogledov

Znana slovenska družina goste sezula z zabavo za 100 tisočakov

Jezeršek
1/14
Žurnal24 main
Znana gostinska družina Jezeršek je svoje goste ob petintrideseti obletnici delovanja popeljala v kulinarična nebesa.

Družina Jezeršek je 600 povabljencev ob svoji petintrideseti obletnici delovanja popeljala na edinstveno kulinarično doživetje. Goste so sprejeli v Cankarjevem domu, kjer so pred leti priredili prvi catering, od tam pa so jih z avtobusi odpeljali v garažo LPP-ja, ki se je ekskluzivno za ta dogodek prelevila v hedonistična nebesa. Tudi sami so svojo gurmansko zgodbo namreč začeli v garaži.

60 zaposlenih je poskrbelo za razvajanje prav vseh čutov. Domiselne stojnice so ponujale izbrano kulinariko, žlahtno kapljico, živo glasbo, vse skupaj pa so zavili v zelo estetsko embalažo. Gostje so imeli na voljo celo brivnico in cigare, hrana ni bila pripravljena v naprej, pač pa so kulinarični virtuozi kuhali pred gosti. 

Zabava, kjer ni manjkalo skoraj nič, bi, če bi se za takšen dogodek odločil kateri izmed njihovih naročnikov, po osebi stala 150 evrov, torej 90 tisočakov za 600 povabljencev.

"To je plod bratske ljubezni. Tako v pozitivnem kot negativnem smislu, saj se, medtem ko snujemo nove ideje, tudi skregamo. Vedno smo bili inovativni. Naš cilj je, da je so naročnik in njegovi gostje zadovoljni. Korak naprej je tako nek UAU efekt. O tem, da je hrana dobra in kvalitetna, se sploh ne smemo več pogovarjati. Kulinarični del v taki zgodbi je pomemben, a ne igra več osrednje vloge, saj je potrebno nazidati vso celoto, ki pride okoli. Definitivno pa takega dogodka ne bi mogli organizirati brez svojih partnerjev, s katerimi sodelujemo pri različnih dogodkih in si medsebojno pomagamo," nam je zaupal Luka Jezeršek. 

Svoje misli je pa je na dogodku strnil tudi direktor Martin Jezeršek: "Navdušeni  in hvaležni smo nad odzivom naših gostov, prijateljev, poslovnih partnerjev. Zbralo se jih je več kot 600 in mislim, da smo goste pozitivno šokirali  s tem, da smo jih pripeljali nepričakovano v garažo Ljubljanskega potniškega prometa in ustvarili takšno okolje. Teh 35 let družinskega podjetništva je bilo zares izjemnih, veliko je zgodb, veliko je čustev, kar pa je najpomembnejše, da smo kot družina stabilni, da se dobro razumemo, da imamo zdrave temelje in da se predvsem oziramo v prihodnost. Še naprej bomo ustvarjali kreativna kulinarična doživetja, tako v Sloveniji kot tujini." 

Komentarjev 8
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 02:50 25.april 2016.

    Višji sloj tako kot vedno pač nima stika z realnostjo. Sam da se bolj malkrat govori o njihovem razkošnem življenju. V srednjem veku bi jim rekl plemiči. Danes se jim pa reče: sposobni, ugledni delavni ljudje.

  • izRODEk 22:08 24.april 2016.

    Jaz živim le še za to, da se bomo uprli tej buržoaziji. Čakam, kdo bo prvi, ki bo razstrelil kakšno bogatijo in dal vedeti, da skupnost imenovana država ni, da se eni bogatijo, drugi pa crkujejo od lakote!Smrt ...prikaži več fašizmu - svobodo narodu! #UPOR

  • marabunta 21:05 24.april 2016.

    kaj vas žre, saj je šlo iz njihovega žepa....zaradi mene lahko porabijo 1 milijon....sicer se pa v taki "visoki" družbi ne počutiš dobro in ti ne bi teknilo