Magazin > Film & Glasba & TV
66 ogledov

Joel in Črt: "Suzana, spet igraš žrtev!“

joel črt bar Planet TV
Joel in Črt sta se v stanovanju skregala s Suzano, češ da kot vodja ni nastopila pošteno, saj misli le na svoj promet in na svoje dobro.

V Baru se vsak teden stopnjuje napetost in tokrat je Suzana kot vodja vse skupaj samo še pospešila. Joel in Črt sta se spravila nanjo, češ da je naredila urnik sebi v prid in da želi s tem samo sebi zagotoviti promet, namesto, da bi se potrudila, da bi vsi imeli enake možnosti.

Bolj kot sta Črt in Joel pojasnjevala Suzani, da je naredila nepravičen urnik in s tem zagotovila najvišji promet sebi, bolj se je branila. "Ni fer Suzana, sorry. Joj, spet delaš svoje neumne face,“ je povedal Joel. Poleg tega jima je na žulj stopila, ker sta Kim in Tanja delali na njeno denarnico, kar spet pomeni večji promet.

"Denis je rekel, da noben ne sme delati pod nobenim pogojem na nobeno drugo denarnico. Jaz sem to njej povedal, ampak ona tega ne ve. Ona čudežno nič ne ve, to jaz poudarjam že celo oddajo. Šele včeraj je ugotovila, da smo v reality šovu in da smo samo štirje tukaj. Bravo Suzana!“ je dodal Joel. Črt pa se je spotaknil ob urnik: "Ne zdi se mi fer, da jaz delam 20 ur, Joel 17, ona pa 40. Dajmo imeti enake možnosti.“

"Gre se za nek princip. Jaz imam kot vodja tisoč stvari za urediti. Da bom jaz imela prometa nula nula? Ja, seveda!“ se je branila Suzana in prepir se je še kar nadaljeval, Tanja in Kim pa sta samo opazovali.  

Komentarjev 1