Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Joel: Ivona sama nase meče slabo luč

Joel Srbu Planet TV
Izpadli Barovec Joel nam je v intervjuju povedal, da ne ve, kam je Ivona gledala in kaj je mislila, ko je celi Sloveniji povedala, da sta seksala.

V Baru si do sobote zdržal brez vročega stola. Misliš, da bi vroči stol okusil prej, če ne bi imel vseh imunitet?
Možno, da bi ga, ampak kar je, je. Če si dober, si dober in prideš daleč (smeh). Prišel sem, do kjer sem prišel, imel sem tudi malo sreče. Je pa res, da sem prej dobival veliko plusov, dokler so bili notri Sanja in drugi, ne minusov.

Si zelo razočaran, da si izpadel?
Razočaran sem samo zato, ker se po tem vidi, kako Slovenci razmišljajo, kakšno obnašanje podpirajo. Vsem sem že povedal, da upam, da bodo vsi svoje hčerke in sinove tako vzgojili, da potem vidim, kaj bo.

Torej misliš, da Slovenci bolj podpirajo šov?
Definitivno. Zato je tudi gostinstvo v Sloveniji na najnižji ravni. Če greš v tujino, na jug ali na sever, je veliko bolje.

Zakaj misliš, da so te gledalci izselili?
Ko je Ivona prišla, so mi vsi rekli, da imam veliko podpore, kasneje pa se je to spremenilo. Ivona je bila prikazana kot neka žrtev. Je pa res, da tisti, ki so nas spremljali 24 ur na dan, vedo, da je Ivona zelo zelo naporna punca.

Si pričakoval, da bo Ivona na stolu?
Ja, na nek način sem pričakoval, ker je Črt želel, da ostanem in smo vedeli, da je Ivona manj močna kot Suzana.

Si mogoče Črtu zameril, da ni dal Suzane na stol?
Ne, nikakor, to je njegova odločitev. Tu mu nimam kaj zameriti.

Vmes si rekel, da se z njenimi čustvi ne boš igral, ker je očitno zaljubljena. A si se spet vrnil na stara pota. Zakaj?
V resničnostnem šovu smo bili, zapri v stanovanju. Tam so čisto drugačni vplivi, si pod pritiskom in pod stresom in se zgodijo stvari, ki se v realnem življenju sicer ne bi.

Kako daleč sta pa šla? Ker ona pravi, da sta seksala v avtu, v omari, na wc-ju...
Jaz ne vem, kam je ona gledala in kaj je razmišljala. Jaz sem že rekel, če bi to tako bilo, bi bili sigurno kje kakšni posnetki. Ne vem, zakaj je to komentirala.

Misliš, da je to rekla zaradi pozornosti?
Možno. Ne vem, zakaj. Sama nase meče slabo luč.

Zdaj pa čisto po pravici, kaj se je dogajalo s Suzano pod odejo?
Malo smo se božali, nič bolj konkretnega (smeh).

Večkrat si rekel, da bi bilo edino pošteno, če se denar razdeli med zadnje tri. To si rekel le ti. Je bilo to tvoje mnenje, ker si čutil, da ne boš zmagal?To sem rekel samo zaradi tega. Mislim, da si vsak, ki je bil tako dolgo v šovu nekaj zasluži. Vsi imamo stroške tudi izven Bara.

V Baru si veljal za pravega šarmerja. Si se moral oboževalk otepati?
Kateri moški pa nima rad žensk? Zakaj bi se jih otepal?

Imaš tudi izven Bara toliko drame, kar se tiče žensk?
Jaz imam veliko lepih prijateljev in sem drugače bolj v ozadju. Sem bolj miren.

Misliš, da lahko Črtu uide zmaga, čeprav je favorit?
Tudi za Emija se je govorilo, da je favorit, pa je vseeno izpadel. Vemo, da je Suzana močna, ampak upam pa, da bo Črt zmagal.

Kaj pa Ivona?
Ja, če pa Ivona zmaga, bodo pa ljudje resnično pokazali, kakšno obnašanje podpirajo in tako bo ona dobila potrditev, da je takšno obnašanje sprejemljivo. Če bi vedel, da je to tako, bi bil tudi jaz tak od začetka.

Kaj pa si povedal v video sporočilu, ki si ga posnel za zadnje tri tekmovalce?
Ivoni sem rekel, da mora malo pospravljati, Suzani, da naj se neha sprenevedati, Črtu pa sem želel vse najboljše. Nič posebnega.

Kaj pa je bilo z mikrovalovko?
Tudi to sem vključil. Ko sem jaz šel je bila mikrovalovka še vedno tam, tudi ko sem šel in mislim, da se ni premaknila (smeh).

Komentarjev 2
  • antitrust 18:02 03.junij 2015.

    Tipičen puhloglavi šved

  • svašta 12:17 03.junij 2015.

    ma daj ti blesavi, prepotentni, narcisoidni johnny bravo...ti boš govoril kako se drugi obnašajo..mal poglej kako se ti obnašaš, tudi do žensk...kreten kretenski. čas je bil, da so te vrgli ven, že prej bi moral leteti ker, tako kot Tanja, nisi gledljiv...