Magazin > VIP
94 ogledov

Joel o Manci: Punce mi je žal

joel Planet TV
Joela iz Bara smo povprašali o Manci, ki ga je pred časom obiskala v lokalu in zaradi katere je med njim in Ivono počilo.

Manca je Joela v baru obiskala konec marca. Bila je slabe volje … Joela je spraševala, kaj se je dogajalo med njim in Suzano, med njim in Ivono ter nekim drugim dekletom, s katerim se je poljubljal. "Ne smej se mi v obraz. Takšno bruko, kot si jo ti delaš … Lahko te je sram,“ je povedala mladenka ter Joelu zaupala, da je vanj zaljubljena. "Jaz pa tebe čakam, med tem ko gledam, kako ti Ivono za rit "šlataš“,“ mu je še očitala vidno razburjena lepotica.

Njun pogovor je potekal v skladišču, v katerega je malo pozneje vkorakala vinjena Ivona, ki je, tako je izjavila, hotela Joela obvarovati pred rumeni kartonom, saj tekmovalci v skladišče ne smejo nikogar spustiti. Joel ji za intervencijo ni bil prav nič hvaležen. "On se name pizdi, ker sem mu hotela pomagati,“ se je nato ujezila Ivona in vse Joelove simpatije označile za kur**. Joelu je počil film. "Ti boš drugim govorila kur**? Najprej pometi pred svojim pragom. Kaj si pa ti? Poštena? Če si ti kur**, ne sodi drugih po sebi,“ je bil jezen Joel

Joela smo imeli priložnost vprašati, kako gleda na Mančino jezo in izpad v baru. "O njenem prihodu bom rekle le tole. Rekel sem jim, da nočem, da hodijo v bar, ker nočem zapletov. Manca je prihajala v bar. Zgodilo se je, kar se je pač zgodilo. Punce mi je žal. To se ne bi smelo zgoditi. Verjetno se je tako burno odzvala, ker je do mene čutila nekaj več. Povsem razumljivo in mislim, da ji ne gre zameriti. Škoda, da se je to moralo na takšen način zgoditi,“ je za Žurnal povedal Joel in dodal, da so njegova čustva do Ivone zgolj prijateljska in da bodo takšna tudi ostala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.