Magazin > VIP
32 ogledov

Na čevelj ga je dala tri dni po izgubi mame

Johnny Depp in Amber Heard EPA
Igralka se ločuje od enega najbolj zaželenih hollywoodskih žrebcev.

Ljubezni med Johnnyjem Deppom in Amber Heard je konec. Igralka je 23. maja vložila ločitvene papirje, kot razlog pa seveda navedla najbolj priljubljeno hollywoodsko frazo – nepremostljive razlike. Od svojega moža zahteva tudi preživnino, s čimer pa se Johhy ne strinja. Očitno ne bo šlo za mirno ločitev, saj parček menda ni podpisal predporočne pogodbe, ki stvari v primeru ločitve precej poenostavi.

Za Johnnyja je to verjeto le kaplje čez rob, saj je le tri dni preden je Amber vložila papire izgubil mamo, s katero sta bila zelo povezana. Zakaj ga je Amber na cedilu pustila ravno v tako težkih trenutkih, ni znano.

Igralca, med katerima je 22 let razlike, sta se sicer spoznala leta 2011 na snemanju filma Zapiti dnevnik. Takrat sta bila oba vezana, Johnny pa se je kmalu potem razšel s svojo dolgoletno ljubeznijo Vanesso Paradis, s katero ima dva otroka. Amber In Johnny sta si večno zvestobo obljubila februarja 2015, ki pa bo očitno veliko krajša od večnosti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.