Magazin > VIP
29 ogledov

Johnny Depp negativno presenetil

Johnny Depp Profimedias
Kdor je gledal podelitev nagrad hollywoodskim filmskim ustvarjalcev, se sprašuje, kaj se je zgodilo z Johhnyjem Deppom.

Igralec je podelil nagrado Shepu Gordonu, iskalcu talentov, agentu in producentu, o katerem govori dokumentarec Supermensch: The Legend of Shep Gordon. Depp je že ob prihodu na oder deloval majavo, ko pa je začel govoriti, se mu je zapletalo. "To je najbolj čuden mikrofon, ki sem ga videl v življenju. Take stvari mi ne gredo od rok,“ je začel govoriti in se pri tem mahal naprej in nazaj. "Ne, ne. Glejte, prebral bom tole,“ je dejal in začel z branjem teksta, zapisanega na teleprompterju. 

Od igralca njegovega kova bi pričakovali, da mu slednje ne bo predstavljalo težav. Ne le da se mu je zatikalo, še nekaj kletvic je izpustil, nakar so ga preprosto odrezali. Njegov nastop si lahko ogledate tukaj.

Čeprav se je občinstvo smejalo, začudenih pogledov med zbranimi ni manjkalo. Njegov nastop je tudi na twitterju sprožil plaz komentarjev o tem, da je Depp najbrž pregloboko pogledal v kozarec. Težave z alkoholom za igralca niso nekaj novega, saj se jih otepa že vrsto let. V zadnjem času krožijo govorice, da naj bi njegova izbranka Amber Heard flirtala s Channingom Tatumom, zaradi česar naj bi se ljubezen do alkohola še povečala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.