Šport > Košarka
14 ogledov

Joksimović in Murić izbrala košarkarje

Nebojša Joksimović na tekmi proti Mega Vizuri Nebojša Tejić
Športna dvorana Brinje v Grosupljem bo 29. decembra prizorišče tradicionalnega košarkarskega spektakla All Stars. Predstavile se bodo vse mlajše kategorije obetavnih slovenskih igralcev, vrhunec pa bo tekma najboljših igralcev lige Telemach.

Tako kot v zadnjih letih so udeležence izbirali obiskovalci spletne strani Košarkarske zveze Slovenije - največ glasov sta dobila Edo Murić in Nebojša Joksimović -, ta pa sta nato določila soigralce, ki sta jih poleg obiskovalcev izbrala še trenerja z največ glasovi, Aleš Pipan in Zmago Sagadin.

Za zasedbo belih pod vodstvom Eda Murića in taktirko Aleša Pipana bodo igrali: Edo Murić, Jasmin Hukić, Sani Bečirović (vsi Krka), Djordje Majstorović (Helios), Sasu Salin (Union Olimpija), Danijel Vujasinović (Hopsi), Domen Bratož (Slovan), Goran Jurak (Zlatorog), Ousman Senega Krubally (Grosuplje), Drago Brčina (Elektra), Sandi Čebular (Rogaška Crystal) in Stanko Sebič (Tajfun).

Na drugi strani pa: Nebojša Joksimović, Alen Omić, Jaka Brodnik (vsi Union Olimpija), Matic Rebec, Gregor Hrovat (oba Helios), Goran Jagodnik (Hopsi), Matej Krušič (Grosuplje), Jaka Klobučar (Krka), Miha Fon (Maribor Nova KBM), Mitja Nikolič (Rogaška Crystal), Igor Tratnik (Portorož) ter Miha Lapornik (Zlatorog).

Spored All Stars se bo začel že ob 12. uri s tekmo mlajših pionirjev (do 12 let). Sledile bodo predstave košarkarjev do 14, 16, 18 in 20 let, ob 20. uri s prenosom na Šport TV pa se bo začela glavna tekma All Stars. Vstopnice so v predprodaji po osem evrov, na dan prireditve pa bodo po deset evrov.

Letošnji All Stars bo imel tudi dobrodelno noto, za kar bo poskrbela Fundacija Drevored, ki se trudi izboljšati kakovost življenja posameznikov, družin in otrok v stiski. V ta namen bo na All Stars zbirala hrano z daljšim rokom trajanja, ki jo lahko v za to označen prostor ob vhodu v dvorano prinesejo tako obiskovalc, kot tisti, ki vstopnice nimajo. Zbrana hrana bo šla v roke približno 15 družinam iz Grosuplja v hudi finančni stiski. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.