Šport > Košarka
57 ogledov

Jordan se je opravičil Dallasu

deandre jordan EPA
Ameriški košarkar DeAndre Jordan se je opravičil navijačem in lastniku Dallas Mavericks, ker je prelomil svojo obljubo, da bo zapustil Los Angeles Clippers.

Center manj prepoznavne ekipe iz mesta angelov DeAndre Jordan bi se moral pred začetkom nove sezone preseliti k Dallas Mavericks, ki so mu za štiriletno pogodbo ponudili 72 milijonov evrov.

Jordan, ki je Teličkom obljubil svojo zvestobo, si je nato v zadnjem trenutku premislil, domnevno tudi zaradi posredovanja njegovih soigralcev v Los Angelesu.

V Dallasu so šokirani in razočarani, ker je 26-letni košarkar prelomil svojo obljubo. Jordan se je svojemu nesojenemu delodajalcu opravičil z objavo na družabnem omrežju Twitter.

''Rad bi se javno opravičil enemu najboljših lastnikov na svetu, Marcu Cubanu, Dallas Mavericks in njihovim navijačem. Ponižen sem ob prijaznosti in razumevanju, ki so mi ga izkazali Dallas Mavericks in Marc Cuban. Žal mi je, da sem si premislil,'' je zapisal Jordan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.