Šport
59 ogledov

Končalo se je z objemi in poljubi

jose mourinho chelsea EPA
José Mourinhho je priznal, da si je pred koncem prvega polčasa izmenjal nekaj ostrih besed z Diegom Costo, vendar sta že med odmorom zakopala bojno sekiro.

Portugalski strateg se je na tekmi petega kroga skupinskega dela Lige prvakov, na kateri je Chelsea na gostovanju premagal Maccabi Tel Aviv (4:0), sporekel s španskim napadalcem Diegom Costo.

jose mourinho chelsea | Avtor: EPA EPA
Trener in najboljši strelec aktualnega angleškega prvaka sta se zapletla v burno razpravo tik pred koncem prvega polčasa, pogovor pa nadaljevala na proti v garderobo, kjer so se napete strasti hitro pomirile.

Mourinho je v nadaljevanju na ogrevanje poslal napadalca Loica Remyja, ki je v 79. minuti vstopil namesto Williana, medtem ko je Costa odigral polnih 90 minuti, potem ko sta s trenerjem med odmorom uspela poravnati račune.

''Reagiral sem. On prav tako,'' je spor s svojim varovancem komentiral Mourinho, ki je Costi očital pomanjkanje agilnosti in neustrezno gibanje ob priložnostih njegove ekipe.

''Želel sem si, da bi naredil določen premik, ki ga ni. Razočaran sem bil. Ob polčasu sva si v garderobi izmenjala nekaj poljubov in objemov,'' je povedal portugalski strateg.

Chelsea, ki ima za seboj katastrofalen uvod v domačem prvenstvu, se po petih odigranih tekmah nahaja na prvem mestu skupine G, kjer ima enako število točk (10) kot Porto. Na tretjem mestu je Dinamo iz kijeva (8), zadnjeuvrščeni Maccabi pa je še vedno brez osvojene točke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.