Šport > Nogomet
16 ogledov

Mourinhu več kot 25 milijonov na leto?

jose mourinho EPA
Pogajanja med Manchester Unitedom in zvezdniškim trenerjem Joséjem Mourinhom so tik pred zaključkom, je danes poročal časnik Sun.

José Mourinho naj bi tako v novi sezoni na trenerskem mestu pri Manchester Unitedu zamenjal Nizozemca Louisa van Gaala, ki ima s klubom pogodbo sicer sklenjeno še za naslednjo sezono.

Časnik piše tudi, da v klubu zavračajo trditve, da so v klub želeli pripeljati Laurenta Blanca iz Paris St. Germaina in da je Mourinho prvi na spisku želja pri Red Devils, seveda pa so preverjali takšno možnost. Podrobneje so preverjali tudi Mauricia Pochettina, ki je na klopi Tottenhama.

Portugalec naj bi s klubom podpisal pogodbo za tri sezone, vredno 77 milijonov evrov, s čimer bi postal najbolje plačani nogometni trener v zgodovini.

Mourinho je nazadnje delal v londonskem Chelseaju, z Londončani osvojil tri prvenstva, a so ga jeseni odpustili, že pred tem pa je blestel tudi na celini in z milanskim Interjem ter Portom osvojil Ligo prvakov. S Portom je slavil tudi v pokalu Uefa, z madridskim Realom pa špansko prvenstvo in pokal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.