Magazin > VIP
37 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je morala manekenka poslušati ...

josephine skriver Profimedias
Victorijin angelček, Josephine Skriver, se zavzema za žrtve diskriminacije, saj jo je občutila na lastni koži.

Danska manekenka Josephine Skriver se je javno zavzela za žrtve diskriminacije in spregovorila o lastni izkušnji. Starša 22-letne lepotice, ki med drugim dela za blagovno znamko Victoria's Secret, sta homoseksualca, ki sta hčerko dobila s pomočjo umetne oploditve. "Ko me gledajo ljudje, ki vedo, da sem otrok iz epruvete, upam, da vidijo človeško bitje. Že večkrat sem slišala stavek: 'Ne bi smela biti tukaj, saj ni bila spočeta na naraven način.' Nisem rezultat eksperimenta in nisem umetna. Takšna sem kot ostali,“ je izjavila lepotica, ki upa, da bo s svojo izpovedjo pomagala ljudem, ki jim je bila storjena krivica.

Josephine je sicer še poudarila, da je bilo njeno otroštvo povsem normalno in da je šele pozneje, ko je začela potovati, spoznala, da ostali svet ni tako svobodomiseln kot Danska. Najhujši pa so komentarji na družbenih omrežjih. "Ljudje na spletu napišejo vse, kar jim pade na pamet, in to brez posledic. V nekaterih komentarjih so napisali, da je moja zgodba nagnusna, da se jim smilim. /.../ Počutim se blagoslovljeno, da sem odraščala v tolerantni družini.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.