Šport > Nogomet
21 ogledov

Si lahko Milan privošči Iličića?

josip iličić EPA
Slovenski reprezentant je želja trenerja Milana Vincenza Montelle. Gorenjec je z njim sodeloval že pri Fiorentini.

O Josipu Iličiću se je na Apeninskem polotoku veliko pisalo. Omenjala se je njegova morebitna selitev na Otok, med zainteresiranimi klubi naj bi bil tudi aktualni prvak Leicester City.

A v času med in po evropskem prvenstvu so namigovanja glede Iličićevega prestopa potihnila, v začetku avgusta pa so se oglasili angleški mediji.

Telegraph poroča, da želi Iličića v med svoje varovance zvabiti Vincenzo Montella, novopečeni trener AC Milana. Z Montello je Iličić že sodeloval v Fiorentini, kjer je Gorenjec ena gonilnih sil moštva.

Zajetna cena

Toda Iličić ni poceni. Toskanci, za katere je popularni Jojo v preteklih treh letih na 72 tekmah zabil 24 golov, naj bi za odkup Slovenca zahtevali 15 milijonov evrov.

Pred nekaj leti bi bil takšen znesek za velikana s San Sira mačji kašelj, sedaj temu ni tako. Vseeno pa obstaja možnost, da bi po Valterju Birsi v dresu Rossonerov zaigral še en Slovenec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.