Šport > Nogomet
56 ogledov

V nesreči umrl 19-letni nogometaš

josip lastavica Facebook
V prometni nesreči na Hrvaškem se je smrtno ponesrečil 19-letni nogometaš kluba NK Graničar Županja.

Hrvaški mediji poročajo o tragediji, ki se je zgodila v nedeljo okoli 21.30. V prometni nesreči s smrtnim izidom je ugasnilo življenje 19-letnega Josipa Lastavice, člana nogometnega kluba Graničar.

Nesreča se je zgodila na državni cesti D-55 Vinkovci-Županja v bližini mesta Gradišče. Nemudoma so se pojavila namigovanja, da je bil v nesrečo vpleten mladi nogometaš, nato pa so novico uradno potrdili tudi v klubu. ''Po težki prometni nesreči je umrl nogometaš Graničarja Josip Lastavica,'' so zapisali.

Lastavica je svojo kariero začel leta 2006 v Graničarju, kjer je šest let igral v mladinski konkurenci. Leta 2012 je okrepil NK Osijek, pred dvema mesecema pa se je vrnil v svoj matični klub.

Podrobnosti nesreče ostajajo uganka, po nekaterih navedbah pa naj bi nogometaš zapeljal v odtočni kanal, izgubil oblast nad vozilom in na kraju nesreče umrl.

V avtu je bila tudi 18-letna sopotnica, ki je utrpela lažje poškodbe.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.