Šport > Nogomet
48 ogledov

Vseeno mu je, če je "kup dreka"

Jürgen Klopp EPA
Nemški trener je stoično sprejel izjavo svetovno znanega agenta.

Nemec Jürgen Klopp je v lanski sezoni sedel na klop Liverpoola, letos poleti pa se je dokončno "odkrižal" Maria Balotellija, ki bo poslej igral za francosko Nico.

Kloppov odnos do italijanskega reprezentanta je razjezil Balotellijevega agenta Mina Raiolo. V Italiji rojeni Nizozemec, ki je poleti izpeljal tudi rekordni prestop Paula Pogbaja iz Juventusa v Manchester United, je jezo zaradi Balotellijeve usode stresel na Kloppa.

Raiola je dejal, da je Nemec Balotellija izoliral in da je Klopp zaradi svojega ravnanja "kup dreka". Če so mnogi pričakovali oster odgovor nekdanjega trenerja Mainza in dortmundske Borussie, so bili razočarani.

Klopp je zanikal le to, da bi Balotellija izoliral, na vse ostalo pa ni imel komentarja. Na vprašanje, kako razburjen je bil ob besedah Raiole, je dejal: "0,0. Poznam ga (Raiolo, op. a.), to je vse. Nisem zainteresiran za take stvari. Smo v svobodnem svetu, reče lahko, kar želi. To me ni razburilo," je na novinarski konferenci mirno dejal Klopp.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.