Slovenija
27 ogledov

Prvi zavoji v letošnji sezoni

Krvavec
1/23
Saša Despot
Ta vikend se je smučarska sezona začela na Voglu, Krvavcu, Rogli, v Kranjski gori, v Cerknem in na Soriški planini. Mariborsko Pohorje se odpira sredi decembra.

Smučarska sezona se je začela. Danes se je po belih strminah že mogoče spuščati na Voglu, Krvavcu, Rogli, v Kranjski gori in na Soriški planini.

PREBERITE ŠE:

Na Krvavcu, od koder so tudi današnje fotografije, danes delujejo kabinska žičnica za dostop, šestsedežnica Vrh Krvavca, štirisedežnica Tiha dolina, otroška vlečnica Luža in otroški trak Gospinca. Karte so obiskovalcem na voljo po ceni, ki je enaka kot v predprodajnem obdobju (za odrasle 27 evrov).  

 
Prvi zavoji v novi zimski sezoni

Tako smo razdevičili prvi letošnji sneg (y) Sezona je odprta!

Posted by Krvavec on 28. november 2015

Že v petek so žičnice zagnali na Voglu, kjer poleg nihalke delujeta še Brunarica in Storeč, in v Kranjski gori danes pa tudi na Rogli in v Cerknem. V Kranjski gori je bilo včeraj na Mali Mojci mogoče smučati brezplačno, danes pa so zagnali še Veliko Mojco.

Ste se tudi vi podali na bele strmine? Pošljite nam fotografijo in objavili jih bomo na naši spletni strani!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.