Magazin > VIP
116 ogledov

Julia povsem uničila svojo pokojno sestro

Julia Roberts Reuters
Potem ko si je v nedeljo polsestra Julie Roberts vzela življenje, na dan prihaja vse več skrivnosti o njunem čudnem odnosu.

Nancy Motes, ki si je v nedeljo vzela življenje, je za seboj pustila kar osem strani dolgo pismo (ne pet, kot se je sprva pisalo), v katerem za samomor krivi svojo polsestro Julio Roberts. To sta zdaj potrdila njen zaročenec John Dilbeck in njegov brat Conner Dilbeck, ki je povedal, je bila Julia do sestre izjemno kruta in da samomorilsko pismo to le še potrjuje. Z njim je Nancy hotela svetu pokazati, kakšna je igralka v resnici, je dodal Dilbeck. To pa še ni vse; na svojem Facebookovem profilu je pred kratkim objavil zapis, v katerem je hotel na to še bolj opozoriti: "Tole pišem zato, ker hočem, da molite za mojega brata Johna. Njegova zaročenka je storila samomor, do česar jo je pripeljala njena sestra Julia Roberts. Ta je storila vse, kar je lahko, da je uničila njeno življenje in življenje mojega brata."

Nancy se je čez Julio javno nazadnje pritožila nekaj tednov pred smrtjo na svojem računu na Twitterju, pred nekaj meseci pa je v intervjuju za New York Daily News povedala, da so jo ljudje vedno videli kot "mlajšo, debelušno sestro Julie Roberts" in da je ta zato zelo trpela. In medtem ko si je Julia gradila uspešno kariero, je Nancy spodletelo skoraj vsakič, ko je šla na avdicijo za kakšno vlogo.

Se je ubila, ker ji ne privošči oskarja?

Nancy ni več prenesla takšnega življenja, zato ga je končala. A to je ravno zdaj storila z razlogom. Približuje se namreč podelitev oskarjev, in ker je Julia nominirana zanj, naj bi samomor storila tudi zato, ker je bila prepričana, da jo bo to stalo zlatega kipca. Tako vsaj trdi Dilbeck. "Dovolj časa sem preživel z Nancy, da vem dovolj. Resnica je zapisana v njenem osem strani dolgem pismu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.