Magazin > VIP
77 ogledov

Julija Kramar na kandidatni listi Bratuškove

Slovenija ima talent Boštjan Tacol
Na kandidatni listi Zavezništva Alenke Bratušek za predčasne volitve je tudi operna pevka Julija Kramar.

Julijo Kramar je Slovenija spoznala leta 2011, ko je sodelovala v šovu Slovenija ima talent in se je pred očmi javnosti iz sramežljive mlade ženske prelevila v pravo operno divo. Po zmagi v šovu je posnela album z naslovom Julija, ki je skorajda takoj po izidu pristal na lestvici Slo Top 30 - uradni prodajni lestvici albumov v Sloveniji.

Juliji pa na svojih lovorikah ne počiva. Poiskala si je celo nov izziv – politiko. Kramarjeva je namreč ena od kandidatk Zavezništva Alenke Bratušek. "S politiko se nikoli nisem ukvarjala. Dobila sem povabilo, nanj pa sem se po pogovoru s sovrstniki in ob njihovi podpori odzvala. Spremembe v državi pod vodstvom premierke Alenke Bratušek so že vidne. Slovenija se izvija iz recesije, imamo gospodarsko rast. Verjamem, da lahko v tej smeri nadaljujemo, saj si to državljani Slovenije zaslužimo,” nam je na vprašanje, zakaj se je odločila za vstop v politiko, odgovorila simpatična pevka, ki bo morala v primeru izvolitve v parlament petje za nekaj časa postaviti na stranski tir. "V primeru, da bom izvoljena, se bom posvetila svoji dolžnosti – skrbi in zavzemanju za državljane Slovenije. Petje pa je in ostaja del mojega življenja.“

Njena družina je bila nad njeno kandidaturo sprva presenečena. "Sedaj me podpirajo, ker me poznajo in mi zaupajo, da se bom zavzemala za realne cilje,“ je za naš portal še dejala Kramarjeva, ki doslej še ni bila politično aktivna, verjame pa, da ima za preživetje na političnem parketu dovolj debelo kožo.

Komentarjev 1
  • Igor Đukanović 13:13 11.julij 2014.

    Tudi jaz kandidiram pri Alenki iz enakih razlogov. Forza, Julija. :-)