Magazin > VIP
2459 ogledov

Juretova Katja se je slekla

katja mekiš Facebook
Se spomnite seksi kandidatke šova Ljubezen na deželi Katje Mekiš?

Temnolasa lepotica, ki je osvojila srce postavnega vinarja Jureta Štekarja, se je slekla za koledar. Novico je razkrila na Facebooku, kjer je objavila seksi fotografijo, ob kateri je zapisala, da gre za posnetek iz zakulisja snemanja s priznano fotografinjo Urško Košir.

Gre za erotični umetniški koledar tiskarne Collegium Graphicum. "V začetku leta sem bila povabljena, da kot prva ženska fotografinja ustvarim serijo fotografij za erotični umetniški koledar tiskarne Collegium Graphicum. Koledarja se je v trinajstih letih izhajanja že prijel naziv 'slovenski Pirelli'. Pod slike so se v preteklosti podpisala velika fotografska imena - Aleš Bravničar, Aljoša Rebolj, Fulvio Grissoni … ki jih občudujem že od mladih nog in zato sem neskončno vesela, da se pridružujem izbrani družbi mojih idolov in hkrati ponosna, da sem prva ženska avtorica, ki so ji odgovorni zaupali to prekrasno delo,“ je na Facebooku zapisala Koširjeva in dodala, da letošnji umetniški koledar, ki ga prejmejo le izbranci, krasijo štiri čudovita in zanimiva dekleta  - Nina Ricci, Mateja Hrvatin, Katja Mekiš, Nana Wolke.

Vsem čestitamo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.