Slovenija
23 ogledov

Jutri nevihtno, proti koncu tedna sončno

Neurje, naliv, promet Bralec Žurnala24
V ponedeljek, na praznični dan, se nam obeta bolj kislo vreme. Poleg ploh in neviht bodo lokalno možni tudi močnejši nalivi. Nekaj dežja bo še v torek, nato pa spet sončno in vroče vreme.

Po napovedih vremenoslovcev bo sicer jutri zjutraj še delno jasno, nato pa bo oblačnost naraščala. V severni Sloveniji bodo tako že dopoldne krajevne padavine, deloma kot plohe ali nevihte, ki se bodo sredi dneva in popoldne razširile nad večji del Slovenije. Lokalno bodo možni močnejši nalivi, napovedujejo na Agenciji za okolje.

Kot je ob tem za zurnal24.si dejal tamkajšnji dežurni vremenoslovec, ni velike verjetnosti za nastanek toče.

Ob morju bo do večera delno jasno in suho vreme, nato lahko tudi tam nastane kakšna nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 19, ob morju okoli 21, najvišje dnevne od 22 do 27, na Primorskem do 30 stopinj C.

Do konca tedna sonce

V torek bo še pretežno oblačno, dež pa bo tudi ponehal. Postopno se bo zjasnilo že sredi dneva. V sredo, četrtek in petek pa bo spet sončno vreme. Dnevne temperature pa bodo vsak dan bližje 30 stopinjam Celzija.

Komentarjev 1
  • mia 18:28 24.junij 2012.

    glede na varčevanje bi bilo smoternejše, če proslave ne bi bilo, se vsaj nebi ponovno prepirali kdo ima prav in kdo ne. sedaj jim bo ponagajalo še vreme.