Slovenija
54 ogledov

Jutri sneg, več sonca prihodnji teden

sneg Saša Despot
Oblačno bo tudi popoldne, najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 4 na Primorskem do 10 stopinj Celzija. Več sonca bo komaj prihodnji teden, napovedujejo na Arsu.

Popoldne bo v notranjosti Slovenije večinoma oblačno, pihal bo veter vzhodnih smeri. Deloma jasno bo le v visokogorju in na Primorskem, kjer se bo burja počasi spet krepila.

"Jutri bo na Primorskem delno jasno z nekaj koprenaste oblačnosti, pihala bo zmerna burja. Drugod po Sloveniji bo oblačno, občasno bo tu in tam naletaval sneg," napovedujejo vremenoslovci na Arsu. Jutranje temperature jutri bodo od -4 do 0, dnevne od -1 do 3, na Primorskem okoli 8 stopinj Celzija.

V petek bo večinoma oblačno, predvsem zjutraj in dopoldne bo ponekod občasno še rahlo snežilo. V soboto se bo v notranjosti Slovenije prehodno delno zjasnilo, na zahodu pa bo ostalo oblačno. Burja na Primorskem bo ponehala.

5- do 10-dnevna napoved

Kot v svoji napovedi pišejo vremenoslovci na Arsu od nedelje naprej kaže na suho, a do torka v večjem delu Slovenije še bolj oblačno vreme. "Več sonca bo od srede naprej predvsem na Primorskem in v gorah, po nižinah pa bo zjutraj in dopoldne megla. Temperature bodo času primerne."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.