Magazin > Odnosi in prosti čas
21 ogledov

Jutro po seksi noči: Kdo je to?

naslednje jutro seks Profimedias
Moški, se vam je že kdaj zgodilo, da ste domov pripeljali lepotico, se z njo zapletli , zjutraj pa vas je niste mogli verjeti, ker se niste zbudili ob manekenki, ampak ob zaspani pojavi?

Mnogim moškim se je že zgodilo, da so na kakšni zabavi opazili lepotico, jo osvojili in odpeljali domov, kje sta prežievla noro in vročo noč. Naslednje jutro pa presenečenje: ali sem popil preveč alkohola in se je zmotil ali pa je včeraj resnično bila veliko lepša? Predstavljamo vam vprašanja, ki se porajajo moškim, ki so se zbudijo ob 'potlačeni' lepotici …

Zakaj je videti, kot da bi ušla iz grozljivke?
Vsaka ženska zna uporabljati ličila v svojo prid in roko na srce, vsaka se zaveda, da je lahko videti vrhunsko, če se pravilno naliči. A ličila seveda ne obstojijo 24 ur. Po dolgem večeru, polnem alkohola, plesa in vročine se začnejo ličila 'topit', elegantna figa začne razpadati, oči so utrujene in postanejo suhe ter rdeče. Zato se lahko zgodi, da je dekle, ki ste ga popeljali domov, zjutraj videti malce drugače kot večer prej.

Zakaj ima njen obraz dve barvi?
Kot smo omenili ,se ženske naličijo, ko odidejo na zabavo in puder ima drugačno barvo kot je barva kože. Puder počasi izginja in videti se začne koža, zato se zdi, da ima na sebi dve različni barvi.

Kje so njene ustnice?
Ko jo zjutraj pogledate si mislite, ali ni imela včeraj večje ustnice? Bolj polne? Dekleta, ki so nezadovoljne s svojimi ustnicami in si ne želijo pod nož, uporabljajo svinčnik za ustnice, ki optično poveča volumen le teh.

Zakaj pod obleko nosi obupno velike spodnje hlačke?
Najbrž je izbrala spodnjice, ki segajo do popka, zato ker imajo učinek steznika in ji pomagajo, da jev obleki videti popolna. Ne želi si, da bi kdorkoli videl majhne napake, ki jih oprijeta obleka poudari.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.