Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

K nam prihaja Divinity Roxx

Divinity Roxx Žurnal24 main
V ponedeljek, 21. septembra, v kranjski Trainstation Squat v okviru evropske turneje prihaja priznana ameriška basistka in pevka Divinity Roxx.

Divinity Roxx je ameriška umetnica, skladateljica in glasbenica. Njen raznolik glasbeni opus vključuje elemente r'n'b-ja, hip hopa, funka, soula in rocka. Zaradi svojega eklektičnega in edinstvenega stila glasbe ter prepoznavnih oderskih nastopov, sama svojo glasbo rada opisuje kot "Ghetto Rock".

Divinity Roxx je morda najbolj znana kot basistka spremljevalne zasedbe pop ikone Beyoncé Knowles, saj je z njo sodelovala 5 let in jo je v tem času videlo več kot 10 milijonov ljudi po celem svetu. Ob Beyoncé se pojavlja kar na treh DVD izdajah ("The Beyoncé Experience Live", "I Am... Sasha Fierce" in "I Am... Yours") in dveh videospotih ("Irreplaceable" in "Green Light"). Med drugim je sodelovala tudi z legendarnim basistom Victorjem Wootenom, enim od najbolj plodovitih basistov modernega časa, ter izvajalci kot so naprimer Will.I.Am, Patti Labelle, Kelly Rowland, Ledisi in Polow Da Don.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.