Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

K podjetniku so vdrli trije zamaskiranci

rop youtube.com
Trije zamaskirani neznanci so vstopili v stanovanjsko hišo v Šentjurju, zagrozili z orožjem in zahtevali denar.

V torek pozno zvečer so trije zamaskirani neznanci oropali znanega podjetnika iz Šentjurja pri Celju in mu povzročili za okoli 2.500 evrov škode.

"Trije zamaskirani oboroženi neznani moški so vstopili v stanovanjsko hišo in z orožjem zagrozili lastniku, lastnici in njuni hčerki. Eden od storilcev je uspel najti in ukrasti gotovino. Po dejanju so s kraja pobegnili. Poleg gotovine so vzeli tudi uro in mobilni telefon ter odšli iz hiše," pojasnjujejo na celjski policijski upravi. Po dejanju so peš pobegnili v smeri šentjurskega doma starejših občanov.

Svojci napadanega podjetja o dogodku, še manj o tem koga krivijo za rop, ne želijo razpravljati javno, prepričani, da tega zagotovo "ne bi komentiral nihče." 

Policija pa intenzivno išče domnevne napadalce, prav tako pa preverja možne vzroke za njihovo dejanje. "Dva neznanca sta bila visoka okoli 190 cm, športne postave, oblečena v temnejša oblačila, na glavi sta imela temnejši maskirni kapi. Oba sta bila oborožena s pištolo. Tretji moški je bil visok med 170 in 175 cm, čokate postave. Prav tako kot druga dva, je bil oblečen v temnejša športna oblačila. Tudi on je nosil kapo z izrezom za oči," opisujejo na policijo, kjer prosijo vse, ki bi imeli koristne informacije o dogodku ali napadalcih, da jim te podatke čimprej posredujejo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.