Vizita za živali > Festival
40 ogledov

Kače, pajki, agame, varani ...

Sejem za ljubitelje živali - Bioexo
1/13
Saša Despot
V fotogaleriji objavljamo nekaj utrinkov s predstavitve članov društva Bioexo, ki so jo imeli na Sejmu za ljubitelje živali.

Člani Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo so nas na nedeljskem Sejmu za ljubitelje živali razveselili s številnimi živalicami. Pokazali so nam svoje prijazne kače, nekateri ste se jih prvič dotaknili. Pojasnili so nam, da so kače koristne živali in da je naš strah pred njimi odveč. 

Poleg udavov in pitonov ste lahko spoznali tudi njihove bradate agame, stepskega varana, ptičje pajke in nekatere ostale zelo zanimive insekte. Obljubili so, da se nam bodo na sejmu pridružili tudi prihodnje leto.

Kmalu jih lahko spet obiščete 

Njihove živali boste lahko obiskali že 2. oktobra, ko bo svoja vrata odprla 19. razstava Bioexo. Tokratna razstava bo posvečena ptičjim pajkom, videli pa boste tudi številne druge njihove živali. Tudi tokrat bodo poleg razstave imeli številne dodatne dejavnosti, kot so denimo njihove znane delavnice odpravljanja strahu pred kačami. 

Razstava bo od 2. do 4. oktobra med 9.00 in 21.00 v prostorih Oddelka za biologijo na Biotehniški fakulteti.  

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.