Svet
91 ogledov

Kačo prinesel na urgenco

kača Shutterstock
Moški je na urgenci iskal pomoč, ker ga je ugriznila kača.

81-letni Beograjčan je poiskal pomoč na urgenci, potem ko ga je na domačem dvorišču ugriznila kača. "Dežurna zdravnica ga je vprašala, kakšne težave ima in on je odgovoril, da ga je ugriznila kača. Ko je postavila dodatna vprašanja, pri čemer ga je vprašala, če je prepričan, da je bila kača, je Nenad mirno rekel, da jim bo pokazal," je dejala tiskovna predstavnica bolnišnice. 

Osebje je pričakovalo, da jim bo moški pokazal fotografijo kače na mobilnem telefonu. "Iz torbe, ki jo je prinesel s sabo, je izvlekel plastično vrečko, v kateri je bila kača. Vsi so se prestrašili, slišati je bilo celo nekaj krikov. Vrečko s kačo je nato predal sorodnikom, ki so prišli z njim," so povedali prisotni. 

Nenad je pojasnil, da ga je kača ugriznila v desno roko. Po prejemu zdravil in nekajurnem opazovanju se je v dobrem stanju vrnil domov, poročajo srbski mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.