Šport > Nogomet
26 ogledov

Kahn: Kampl ni na mednarodnem nivoju

oliver kahn EPA
Nekdanji vratar nemške reprezentance je po porazu dortmundske Borussie proti Juventusu (0:3) ostro kritiziral igro črno-rumenih, tudi slovenskega reprezentanta Kevina Kampla.

"Skoraj pol igralcev BVB je igralo pod nivojem svoje forme in ni na potrebnem mednarodnem nivoju, ki ga potrebuješ proti Juvetu. Bil sem presenečen," je v studiu ZDF po po porazu dortmundske Borussie proti Juventusu (0:3) in izpadu Nemcev iz Lige prvakov dejal Oliver Kahn.

BVB je izpadel s skupnim izidom 5:1, na povratni tekmi ni niti enkrat resno ogrozil italijanskih prvakov, ki so za nameček vso tekmo igrali brez Andree Pirla, v prvem delu pa se je poškodoval še Paul Pogba. Kahn ni skoparil s kritikami na račun igralcev.

"Kampl? To ni mednarodni nivo. Reus je igralec, ki se preveč meče po tleh. Mhitarjan je v redu fant, toda ni imel svojega dne. Gündoğan še ni tam, kjer bi želel biti, Sokratis je površen in ne zna sprejeti žoge, Aubameyang pa je opozoril na svoje omejitve," je bil oster nekdanji član nemške reprezentance.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.