Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Kaj bo počela Lili Žagar?

lili žagar Planet TV
Po zaključku pete sezone Moj dragi zmore so bili na Planet TV skrivnostni glede novih projektov z Lili Žagar. Je že kaj novega?

Junija, ko se je z malih ekranov poslovila oddaja Moj dragi zmore, ki sta ga nazadnje vodila Lili Žagar in Marko Potrč, so na Planetu povedali, da šeste sezone kljub dobri gledanosti v jesenski programski shemi ne načrtujejo. "Marko Potrč ostaja voditelj oddaje Galileo, glede Lili Žagar pa ostanimo še malo skrivnostni,“ so še povedali in obljubili, da bodo gledalcem jeseni "postregli z novimi zabavnimi vsebinami“.

Te nove in zabavne vsebine je Planet TV v zadnjih tednih tudi predstavil, a med njimi ni projekta, ki bi ga vodila Žagarjeva.

Na spored se jeseni vrača resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, ki ga bo vodila Saša Lendero, prihaja tudi oddaja Doktor 24 z Borutom Veselkom in kviz Nakupuj in zmaguj. Kviz je Planet TV napovedal že junija, voditelja pa so dolgo zbirali, pred nekaj dnevi pa sporočili, da bo to radijski voditelj Robert Roškar.

Lili jeseni na Planet TV očitno ne bomo videli. Na našo poizvedbo, ali lahko pričakujemo oddajo, ki jo bo vodila Lili, so nam namreč s Planet TV sporočili: "Lili Žagar je odlična voditeljica, s katero smo dobro sodelovali, in če se bo v prihodnosti pokazala nova priložnost za skupne projekte, jo bomo z veseljem izkoristili."

Pustimo se presenetiti ...

Komentarjev 3
  • c1305166 09:53 19.avgust 2015.

    Lamo od Zvezdane Mlakar.

  • radsemastimzmesom 09:38 19.avgust 2015.

    Ga. Lili Žagar je samo slaba voditeljica s čudnim, piskajočim glasom in odbijajočo mimiko obraza, zato pa nimajo oddaj za njo, saj s temi "atributi" nervira gledalce. Ga. Ir. K. vi ste pa slaba novinarka z milijoni slovničnih napak v ...prikaži več svojih objavljenih "stvareh".

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:33 19.avgust 2015.

    In koga to sploh zanima?