Magazin > Film & Glasba & TV
81 ogledov

Kaj bomo spomladi lahko gledali na Planet TV

da dragi da draga Planet TV
POP TV v pomlad s petimi novostmi, Planet TV z dvema.

POP TV je pomladno shemo predstavil že decembra lani, Planet TV pa je javnost o svojem programu obvestil danes.

Na spored prihaja nov resničnostni šov Bilo je nekoč, v katerem bodo "kolo časa zavrteli v preteklost“. Kot smo prvi poročali, bo šov vodila izkušena Lili Žagar. "Tekmovalce bo šov postavil v urbano okolje, a daleč nazaj v preteklost. V obdobje preporoda. Časovni stroj se sicer že vrti, na za zdaj še skrivni lokaciji je skoraj vse nared za tekmovalce, ki se bodo potegovali za 50.000 evrov nagrade. Do zmage jih lahko pripeljejo spretnost, moč in poznavanje že skoraj izumrlih poklicev naših prednikov,“ pišejo v sporočilu za javnost.

Druga novost je humoristična serija 'Da, dragi! Da, draga!' o življenju običajnega para z vsemi tegobami in sladkostmi življenja v dvoje. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. "Nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, v resnici pa gojita veliko ljubezen drug do drugega."

Stavijo tudi na pretekle hite

Z novimi zapleti se vračajo priljubljena slovenska serija 'Ena žlahtna štorija', oddaja 'Teden z Juretom Godlerjem' in komentatorji šova 'Bognedaj, da bi crknu televizor'. Ustvarjalci oddaje 'Galileo' pa tudi za pomlad obljubljajo ambiciozen pristop k raziskovanju odmevnih tem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.