Magazin > VIP
49 ogledov

Kaj je bilo skupno fantom Grošljeve

Špela Grošelj C.C.
"Moje največje ljubezni so bile samo tri in skupna nit vsem je bila, da so zelo zabavni,“ pravi pevka Špela Grošelj. A smisel za humor ni edini kriterij, ki ga mora izpolnjevati moški, ki bi lahko osvojil njeno srce.

Špela Grošelj bo januarja dopolnila 30 let. Če bi šlo vse po njenih načrtih, bi bila sedaj že mamica. "Moj načrt pri 15 je bil, da se pri 20 odselim, kar mi je uspelo pri 21, ko sem se vselila v stanovanje. Potem se imela načrt, da pri 24 diplomiram, pa sem pri 26, pri 25 pa naj bi se poročila in imela otroke,“ pravi Špela, ki svojega princa še ni našla, s čimer pa se ne obremenjuje. "Če mi je namenjeno, bo, teh stvari se ne da prisiliti in na njih nimamo vpliva. Ne vem, ali sem bila kdaj toliko obremenjena s tem kot ostali, ki me sprašujejo: 'A ti si pa kar sama? Pa ti ni nihče všeč?' S tem se nikoli ne obremenjujem. Če se mi bo kaj takega zgodilo, bo izjemno, ker se bom zaljubila. Brez tega se sploh v nič ne spuščam, bo že prišlo. Če mi pa v tem življenju ni namenjeno, potem je že z razlogom tako,“ je pevka povedala za Story.

Njena mama, ki bi rada dočakala vnuke, pa meni, da je Špela, kar se moških tiče, preveč izbirčna. "Pravi, da tisto, kar si jaz želim, ne obstaja. Meni namreč, da bi vse te kriterije, ki jih imam, lahko spustila. Ne zdijo se mi ne vem kako hudi kriteriji, ker so mi že od nekdaj pomembne samo tri stvari, in to je smisel za humor, da je človek iskren in da mi diši njegova koža,“ je še izjavila seksi svetlolaska, ki priznava, da je njeno seksualno življenje v zadnjem letu in pol zelo dolgočasno. "Nisem za to, da bi se z nekom dobivala zgolj zaradi takšnih druženj, ker se mi ne da. Ne vem, ali sem sploh koga kdaj imela samo za "kar tako“.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.