Šport > Nogomet
2 ogledov

Kaj je Guardiola rekel Messiju ...

guardiola messi EPA
Po koncu prvega polčasa polfinalne tekme med Barcelono in Bayern Münchnom sta se v pogovor zapletla Lionel Messi in nekdanji trener Blaugrane Pep Guardiola.

Lionel Messi je na tiskovni konferenci pred povratno tekmo z bavarskim nogometnim velikanom dejal, da se od leta 2012 ni pogovarjal z nekdanjim trenerjem Pepom Guardiolo.

Odnos med argentinskim superzvezdnikom in španskim strategom naj bi se pred Pepovim odhodom nekoliko ohladil, zato v zadnjih letih nista imela veliko stikov.

Ugibanja o tem, kaj je španski strateg ob polčasu povedal svojemu bivšemu varovancu, so bila po tekmi v polnem zagonu, skrivnost pa je razvozlal španski Sport.es. ''Vesel sem, da si nazaj,'' naj bi Argentincu dejal Pep, Messi pa je zamrmral: ''Nikoli nisem odšel.'' Guardiola je nato z roko objel zvezdnika Barcelone in dodal: ''Oh, Messi, nikoli ne popustiš.''

Guardiola je po koncu tekme obiskal slačilnico Barcelone in svojim nekdanjim nogometašem čestital za uvrstitev v finale Lige prvakov, kjer jih čaka obračun z Juventusom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.