Avto
927 ogledov

Kaj je odvrnil prepotentnež, ko je zaparkiral štiri mesta hkrati

Parkiranje Facebook
Nek voznik je zaparkiral kar štiri mesta na parkirišču. Njegov izgovor je bil neverjeten: da mu ne bi kakšen "idiot" opraskal avta!

Na Facebooku se je pojavila fotografija iz nekega parkirišča v mestecu Spalding v Veliki Britaniji z avtom, ki je parkiran kar čez štiri mesta. Uporabniki so se delali norca iz voznika resda lepo obdelanega belega seat leona. Kasneje se je pojavila še ena fotografija z drugega parkirišča, a na isti način parkiranega leona. Presenečenje pa je sledilo, ko se je voznik kar sam javil na omrežju in pričel zabavljati nad tistimi, ki niso razumeli njegovega dejanja. 

"Pričnite vlagati na stotine funtov v svoj avto, pa boste razumeli, zakaj tako razmišljam." 

In še: 

"Žal mi je, ker ne želim, da mi idioti uničijo moj ponos in veselje."

Seveda je s tem prilil bencina na ogenj. Nekateri so se posmehovali "revežu," ki mora zapraviti "stotine" funtov za svoj avto, drugi so mu svetovali kasko zavarovanje za parkirišča. 

Parkiranje | Avtor: Facebook Facebook

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar Leon
    Leon 19:56 11.julij 2017.

    Sem mislil,da je fotka iz Maribora ! V MB je tovrstno parkiranje klasika ,ker nimajo redarjev .Lahko parkiraš ,kjer hočeš......na pločniku, zelenici lepo v senci da imaš hladno pločevino ,kolesarski stezi ...........samo ne parkiraj pred UE MB ,tam boš gotovo kaznovan .

  • McBobo 19:56 11.julij 2017.

    Pa ravno tak avto kar sam kliče, da ga kdo opraska s kjučem do pleha.

  • vzev 19:56 11.julij 2017.

    Zavarovanje kaska in parkirišča ti pa res ne koristi. Ko enkrat barvaš avto zaradi idiotov, ki ne znajo paziti na lastnico drugih, ni avto nikoli več isto. Vsekakor nebi nikoli tako parkiral avto, je pa žalostno, da nekateri res ne ...prikaži več znate malo poskrbeti, za avto drugih.