Magazin > VIP
99 ogledov

Kaj je Dorotejo spravilo v jok?

Doroteja Premužič Ana Fetih
Na včerajšnji premieri domišljijske komične romantične drame Skozi čas je bila na robu solz tudi lepotica in podjetnica Doroteja Premužič.

"Sem se morala kar malo zadrževati, sicer bi ven prišla z razmazano maskaro (smeh). Res je lep film, ki ti da misliti, da moramo vsak dan jemati malo bolj pozitivno," je po včerajšnji premieri filma Skozi čas povedala Doroteja Premužič. Režiser kultnih romantičnih komedij Pravzaprav ljubezen in Rock'n'Roll pirati Richard Curtis je tokrat namreč posnel brezčasno ljubezensko zgodbo 21-letnega Tima, ki mu oče nekega dne zaupa, da lahko moški iz njune družine potujejo v času.

Doroteja nam je še izdala, da bi si tudi sama kdaj želela zavrteti čas nazaj: "Vsekakor bi to storila, čeprav se ljudje učimo iz napak in potrebujemo tudi take slabe izkušnje. Seveda obstaja situacija, za katero si želim, da bi lahko zavrtela čas nazaj, a je morda malce preveč delikatna, da bi jo izdala."

Več o filmu, ki skozi komične, romantične in dramatične trenutke prikazuje resnično lepoto življenja, si lahko preberete tukaj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.