Magazin > Lepota & telo
145 ogledov

Kaj lahko storite za svoj penis?

moški, spodnje perilo, penis Shutterstock Fotografija je simbolična.
Moški se ponavadi obremenjujejo z dolžino penisa, čeprav bi jih morala bolj skrbeti kakovost erekcije in sperme.

Povprečna dolžina penisa v mirujočem stanju meri 9,16 centimetra, v pokončnem pa 13,24 centimetra. Povprečni obseg mirujočega penisa je 9,31, vzburjenega pa 11,66 centimetra, so še ugotovili raziskovalci univerze v Londonu in dodali, da si kar 50 odstotkov vseh moških želi daljšega prijateljčka. Česa se mnogi ne zavedajo, pa je to, da jim tudi 20-centimetrski penis prav nič ne koristi, če ne dvigne glavice …

Kaj lahko storite?

Ste vedeli, da alkohol uničuje spermo? Ugotovitve kažejo, da so moški, ki mnogokrat posegajo po alkoholu, pogosteje neplodni kot tisti, ki se alkohola na pritaknejo. Penisu pa ne škodi le alkohol, ampak tudi nikotin, zaradi katerega se zožijo žile, kar slabo vpliva na erekcijo.

Tudi prehrana in dnevna telovadba sta pomembni. Stran z maščobo. Raje posezite po polnozrnatih živilih, sadju, zelenjavi in ribah. Tako bo vaša sperma kvalitetnejša.

Na erekcijo pa vpliva tudi pomanjkanje spanca, ki lahko v najslabšem primeru pelje v začasno impotenco.

Komentarjev 1
  • sasquatch 11:59 07.junij 2015.

    "Česa se mnogi ne zavedajo, pa je to, da jim tudi 20-centimetrski penis prav nič ne koristi, če ne dvigne glavice …"Hvala bogu pa se tega zaveda Ir.K.... Prav tako zgleda, da se plačnik tega skrpucala ne zaveda ...prikaži več koga vse ima na plačilnem seznamu in kaj plačuje.