Magazin > Odnosi in prosti čas
166 ogledov

Kaj morate vedeti o debeluškah?

debeluška, debelost Profimedias
To vam sporočajo dekleta, ki so ponosna na svoje obline!

Blogarka Ty Alexander je na spletu vprašala debeluške, kaj sporočajo svetu.

"Moje lepe debeluške so se na to vprašanje vrgle kot na samopostrežni bife (da, moja debela rit ima smisel za humor in šalim se na račun debelosti),“ se je Ty, preden je na svojem blogu delila najpogostejše odgovore, pošalila.

To vam sporočajo ženske z oblinami:

1. Veliko ljudi meni, da imajo debeluške nizke standarde in da se (pre)hitro zadovoljijo. To ni res. Debeluške so močne ženske z izdelanim mnenjem.

2. Debeluške so v redu. Svoje grde opazke si lahko nekam zatlačite. Če ne najdete lepih besed, bodite tiho!

3. Ljubijo svoje telo. Samo zato, ker poznate nesamozavestno debeluško, to še ne pomeni, da se vse utapljajo v žalosti. "Srečne smo, PIKA. Pa ne zato, ker bomo ali smo shujšale. Srečne smo točno v tem trenutku.“

4. Ne ščipajte jih, ne naslanjajte se nanje, ne žgečkajte jih in ne šeškajte jih po riti. "Razen med seksom.“

5. Tudi debeluške telovadijo. "Za vas imamo slabo novico. Tudi debeluške hodijo v telovadnico, na jogo ... Nekatere so lene, nekatere pa se trudimo, da je naše salo lepo in čvrsto.“

6. Zavedajo se, da so debele, zato jih na to ni treba opominjati.

7. Zanimajo se za modo. "Smo čudovite. Stil ni povezan z velikostjo in vemo, da se tega zavedate tudi vi.“

8. Moški, ki jih debeluške ne zanimajo, ne zanimajo debelušk. "Moški, ki so tako nevedni, da žensko ocenjujejo na podlagi teže, nas ne zanimajo.“

9. So odlične ljubimke. "Teža nas v postelji ne ovira. Naši moški so zadovoljeni.“

10. Požvižgajo se na družbene norme. "Zavedamo se, da je lepota več kot le telesna lepota (pa tudi v teh kategoriji bi spadale med zmagovalke). Lepoto vidimo na drugačen način."

Komentarjev 6
  • AnzeSmolej 07:01 27.julij 2016.

    NE VERJAMEM nikomur ki je debel pa da pravi da je srečen v svoji koži! Preprosto NE verjamem! Ker sem bil v tej situaciji in ni fajn! Debeli vaša dolžnost je da shujšate! Zaradi sebe in svojega psiho-fizičnega zdravja! #FatShaming !

  • Vesna Dolšak 00:38 27.julij 2016.

    Jozicamurn, mogoče je pa ta njihova samozavest le navidezna in zaigrana? Mogoče se si s tem, ko se pretvarjajo, da so samozavestne in osvajajo "lepotce" le dvigujejo svoj nizewk ego in samopodobo?!

  • Vesna Dolšak 00:37 27.julij 2016.

    Kje pa piše, izRODEK, da mora debele punca imeti debelega fanta? Nekaterim šlank fantom so všeč malo bolj obilne punce. In nekaterim suhicam so všeč moški, ki jih je nekaj skupaj, ne pa ošpičeni in suhljati.