Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

Kaj nas čaka avgusta?

Lili Sorum Anže Godec
Čas za notranjo moč in pogum!

Julija smo se ubadali z učenjem in samozaupanjem, sedaj pa si najprej čestitajmo, da smo se soočali z nezavednimi deli sebe ter si obljubimo, da ne bomo pred ničemer bežali. Predvsem pa ne pred seboj.

Mesec avgust nam bo ponudil možnost uporabe znanja v praksi. Položil nam bo v roke več odločnosti. Hitreje bomo manifestirali, a zdelo se bo, da se bo sprožil naš perfekcionizem; zato bomo od sebe pričakovali več. Ker bomo hitreje manifestirali, se zavedajmo, da bomo lahko ustvarjali (uresničevali) tudi naše strahove in nezaželene scenarije, če se ne bomo sproti ubadali z zdravljenjem naših miselnih vzorcev. Nikakor ne pozabimo, da smo v letu zdravljenja nezavednega.
Kadar ustvarimo, ali kot raje po moderno rečemo, manifestiramo nekaj nezaželenega, se vprašajmo, od kod se je vzela ta vibracija. Prav gotovo je vaša in od nikogar drugega. Poiščimo vir; iščimo izvor in zdravimo.

Tu omenimo, da ni prav nič narobe s tem, da poiščemo pomoč terapevta. In nič ni narobe, če vam morda prva oseba, h kateri se boste zatekli po nasvet, pomoč, zdravljenje, ne bo mogla v celoti pomagati. Je le korak na poti. Učenje. Vaše učenje. Ne kažimo s prstom. Učimo se.
Ko bomo prevzeli odgovornost, bomo odprli ogromno dragoceno skrinjico moči in notranjega zaupanja vase. Imamo možnost dela na samopodobi in na sebi. Imamo možnost odpreti vrata čudežem.

Ne vdajmo se v usodo, čeprav se bo to na trenutke zdelo tako zelo mamljivo.

Kadar odnehamo, predajamo svojo moč.
Kadar iščemo odgovore izven sebe, se odrekamo svoji moči.
V avgustu se bomo soočali z izzivi avtoritete, Ega, kar se lahko odraža v neposlušnosti ter odmikanju od začrtane poti s strani družbe ali okolice. Kot bi bili v puberteti.
Pomembno je, da stojimo za lastnimi načeli, tudi, če stojimo sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.