Magazin > Horoskop in Numerologija
36 ogledov

Kaj nas čaka decembra?

Lili Sorum Anže Godec
Leto se počasi izteka, kako se počutite? Močnejši?

Močna karmična obdobja nas lahko potolčejo. Morda se počutimo kot obtolčeno jabolko ob cesti. Kljub vsem bridkim trenutkom pa se zavedajmo, da smo prišli do konca leta, ki je bilo vse prej kot enostavno. Potrepljajmo se po rami, pohvalimo se za dobro opravljeno delo in vzemimo si čas, da sploh ocenimo, kje smo bili v začetku leta in kakšna oseba smo postali zaradi izzivov, s katerimi nam je 2016 postreglo. Kakšna oseba smo bili decembra 2015? Česa smo se naučili? Kaj bi lahko bolje postorili? Ponesimo s seboj v 2017 občutek izpopolnjenosti, več modrosti in moči. Bodimo ponosni nase.

Pomembno je, da ohranjate pozitiven pogled & pristop.

Pomembno je, da ste pogumni in ne obupate, ko nekaj zaboli. Ko brskamo po globinah, običajno ni prijetno. Ko se soočamo z izgubo, preteklostjo, karmo ni lahko. Predvsem se je težko spopadati s situacijami prejšnjih življenj, saj jih ne razumemo. Učimo se prisluhniti notranjemu občutku in mu slediti. Učili smo se zaupanja v lastno presojo – smo se ga naučili? Poslušate sebe ali še vedno iščete potrditve, dokaze, razumevanje & nekoga, da pokima, da počnete prav?

Naj bo zdaj čas za radosten nasmeh in sprejem vseh plati sebe, vseh lastnosti, želja, čustev in namer. Vsega fantastičnega in tistega malo manj briljantnega. Nismo hudičevo delo; smo človek, ki se uči.

Hvala za zaupanje in hvala, da smo ustvarili še eno leto.

Vsi, vsak izmed nas je del celote. Vsak je dragocen del Celote.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.