Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Kaj nas čaka julija

Lili Sorum Anže Godec
Vztrajati je iskati nove načine ...

Mnogokrat se znajdemo na točki, ko nimamo več moči ali pa so stvari že izgubile svoj žar, pomen ... Beseda ''vztrajati'' ne pomeni obsedeti na isti točki in čakati, ponavljajoč vedno isto. Nikakor.  Preprosto pomeni, da naj se ne vdamo v usodo in naj ne čakamo na usodo, da nam podari vse, česar si želimo. Usoda tako lahko postane lep izgovor za lastno neaktivnost ali bolj preprosto rečeno za lenobo ter neodgovornost.

Julij nam bo podal izzive na področju osebnostne rasti. Zaupanje. Spoštovanje. Integriteta. Korektnost. Vera. Prepričanje. Strah.

Naučimo se konstruktivnega pogovora sami s seboj. Prosim. Zavedajmo se, da samo sami svoj sopotnik. Človeško telo naj bi bilo sposobno živeti preko 300 let – naš način življenja je tisti, ki krati doseganje te starosti. Kaj ne bi bilo bolj prijetno, kvalitetno in izpolnjeno, če bi sebe resnično poznali, se vsak dan znova spoznavali in ravnali s seboj ljubeče ter spoštljivo?

Julija se posvetimo duhovni plati življenja.

Vsa področja so pomembna. Tako fizično (zdravje, počutje) kot čustveno, duhovno. Ne zanemarimo enega področja zaradi drugega... to bi pomenilo, da moramo biti revni, če smo duhovno napredni in vsi (upam) vemo, da je to bedarija. To bi pomenilo, da moramo biti prehlajeni, kadar smo zelo zaljubljeni, pa ravno takrat nam vse v življenju teče kot po maslu. Bodimo zaljubljeni v Življenje in v osebo, ki jo oblikujemo.

Zaupanje ni podarjeno.

Zaupanje gradimo. Znotraj odnosa in znotraj sebe. Glede na to, da prebirate te vrstice, ste živi in želite nekaj več od življenja. Drznim si trditi, da ste bili vedno kos vsemu, kar se je postavilo pred vas. Morda s solzami, morda je trajalo nekaj časa, ampak bili ste kos vsemu. Iz tega zavedanja črpajte moč. Predvsem pa zaupanje sami vase. Vse se bo, tako ali drugače, uredilo. Če ne takoj sedaj, pa kasneje. Zaupajmo, da se resnično vse dogaja z nekim namenom, ki pa ni naša nesreča ali propad, temveč ravno obratno: naša izpolnitev in mir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.