Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

Kaj nas čaka julija?

Lili Sorum Anže Godec
Resnica : Čustva. Jje spet 2014?

Resnica nas bo prijazno opominjala na vse, kar bi morda želeli pozabiti že leta 2014. A ne bo šlo. Izluščimo dobro za nas in našo okolico. Bodimo mož besede.

Iskrenost je edina pot v tem času. Laž nas bo oklofutala, še predno jo bomo do konca izgovorili. Okostnjaki iz omar bodo imeli žur. Ne, dolgčas pa nam ne bo v tem mesecu niti za minutko.

Ena pot je: čustvena otopelost. Odmik. Zapreti vrata srca. Ugasniti sebe in svoja čustva. No, pa saj vemo, da se jih ne da kar z vodo politi, čeprav vemo tudi, da smo to že kdaj poskusili. Kaj če bi si jih v tej fazi preprosto le priznali? Saj ni potrebno (še) nič v zvezi z njimi storiti. Samo priznajte si, kaj čutite. Samo sami sebi in nikomur drugemu. Zakaj? Lažje boste dihali.

Lahko zbežite na Kubo, ampak srček gre z vami. Beg ne bo rešil ničesar. Skrivanje svojih čustev pred seboj pa tudi ne. Verjemite.

Družina in občutek pripadnosti bo bolj zaželen. Seveda, tudi občutek osamljenosti bo bolj izrazit. Zavedajmo se, da edina oseba, ki dejansko z nami preživi celo Življenje, smo mi sami. Julij bo mesec, ki nas bo učil umetnosti Ljubezni do sebe.

Lastna vrednost, pozitivna samopodoba in zdrav odnos do sebe bodo ključne teme tega obdobja. Znova Vas spodbujam, da se vadimo v primernem postavljanju meje in vzpostavljanju avtoritete – število 8 ne priznava avtoritete samo zato, ker ima nekdo nek naziv ... Spoštovanje in avtoriteto se zasluži.

Dotaknimo se še zaupanja. Zaupanje je podarjeno, dokler ni izgubljeno. Je možno, da ste sebe razočarali in zato zdaj ne zaupate, da boste uspeli ali da si zaslužite najboljše/svoje sanje?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.