Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Kaj nas čaka junija?

numerologija Shutterstock
Čustva potrkajo na vrata. Bolečina sporoča, da nečesa pač nikakor ne moremo več prenašati.

Lekcija tega meseca je ljubezen do sebe. Sprejmite vse odtenke sebe. Vseh 50 odtenkov sebe, pa še kakšnega več. Življenje je darilo. Vi ste darilo. O ja, ponovimo: VI ste darilo! Vaša čustva so nekaj posebnega. Niste robot. Ste človeško bitje, ki čuti bolečino, jezo, žalost, ljubezen, radost, navihanost in še marsikaj. Dovolite si OBČUTITI.

Prepoznavanje lastnih občutkov je ključnega pomena. Nato pa se umirimo … bistvo ni, da se mečemo v čustva kot Gospod Bean z vrha bazena v vodo in v temu čofotamo. Pomembno je, da jim prisluhnemo in jih upoštevamo. Naša duša joka, kadar ne sledimo svoji poti ... Kako je kaj Vaša duše te dni, povejte mi? Kaj ni bolje spremeniti življenje, kot v sebi jokati?

Ljubezen do sebe prinaša najbolj čustveno naporne lekcije znotraj tega leta. Resnici ne bo več moč ubežati, niti v resnici to ni dobro. Ste zaljubljeni, pa ta oseba ne vrača čustev, ali je vezana? Priznajte, da to boli – ne doživljajte pa tega kot zavrnitev vas osebno. Pričakujemo lahko izpade ljubosumja ali osladne romantike. No, ne od drugih, temveč od sebe. Dihajmo. (pomežik)

Čustva bodo vodila naše počutje. Razum se bo trudil ukrotiti čustva. Nato si bomo želeli vse skupaj 'končati' in pozabiti in seveda nas bo življenje za ušesa. Naporen mesec za osebe, ki se borijo z depresijo, torej ponudite roko in namenite več pozornosti tistim v stiski. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.