Magazin > Horoskop in Numerologija
34 ogledov

Kaj nas čaka maja?

Lili Sorum Anže Godec
Spremembe in zavorno olje.

Maj se nam bo zdel kot vožnja z vrtiljakom. Levo, desno - in vedno isto. Spominjal nas bo na cepetanje otroka. Obenem pa mesec sprememb, katerih učinek bomo opazili nekoliko kasneje. Ponovimo: Izbira je vedno naša in le naša.

Ne pozabimo, da se vedno mi odločamo, kaj bomo poskusili in obdržali ter kaj bomo poskusili in se odločili, da ni za nas. Oblačilo poskusimo v trgovini in če nam je premajhno, gremo po večji kos. Podobno je v življenju –pozabimo, da imamo v vsakem trenutno možnost izbire; kar pa pomeni, da moramo najprej sploh poskusiti, da lahko izberemo.

Preteklost je učiteljica; a ostane naj v Preteklosti.

Izluščite nauk iz bolečih izkušenj in usmeritev iz najlepših trenutkov. Vedno se zavedajmo, da imamo le ta trenutek tukaj in sedaj.  Ne izgubljajte tega trenutka, svoje moči in energije zaradi spominov na preteklo ali želje po nečem, kar se bo ali pa ne izpolnilo. Užijte ta trenutek. Takoj zdaj. Leto 2016 nas bo opominjalo ravno na dragocenost danega trenutka in naše lastne moči.

Želje so pokazatelj, da s tem, kar imamo, nismo zadovoljni.

Hrepenenje nakazuje smer našega razvoja – pa naj gre za katerokoli področje. Če je Vaš odgovor: ''ne vem, česa si želim'', se prosim, vzemite v roke, objemite se in si ponavljate: ''Pomemben sem.''

Sčasoma si boste upali priznati tisto, kar veste, da si želite, pa niste prepričani, ali bi nemara ubesedili. Varni ste. Vse je v redu; nihče vas ne bo obsojal in prav je, da se tudi sami ne karate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.