Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Kaj nas čaka marca?

Lili Sorum Anže Godec
Tako kot prvi sončni žarki se prebuja tudi naša ustvarjalnost in naš notranji otrok. Kot mačji mladiček pretegnite svoj način razmišljanja in opustite vsako rigidnost ter togost. Pozorni bodite, da ne odjadrate na krilih domišljije v iluzijo. Kaj mislimo, da vemo, in kaj čutimo, da je res?

Pred nami je mesec zdravljenja notranjega otroka.

Hočeš ali nočeš, obilo spominov, ki se lahko odražajo v občutkih, reakcijah, se bo pojavilo. Bolečih in lepih. Četudi se morda ne bomo spomnili dogodka, pa pojdimo v občutek, da bi ga lahko prepoznali in razumeli. Pomembno je, da se zavedamo, da bolečina izvira iz otroštva, a posledice se odražajo v sedanjosti v obliki miselnih vzorcev ter naših obrambnih mehanizmov.

Življenje je vaše & prav vsaka izbira v njem tudi.

Danes niste več nebogljen otrok. Danes ste odrasli in dovolj močni, da premagate kakršenkoli občutek izgube, zavrnitve, bolečine - jeze itd. Ne glede na to, katero čustvo vas dobesedno drži v okovih, tukaj in sedaj ga lahko ''premagate''. Seveda ga je najprej potrebno sprejeti. Zato vedno znova ponavljamo, da je potrebno sprejeti sebe in VSE, kar naše srce čuti, občuti in vibrira. Otrok ne skriva čustev. Sedaj ni čas, da bi lastna čustva pred seboj zatirali ali skrivali; ravno obratno; če bomo to počeli, nam bodo eksplodirali v obraz. Torej, občutite sebe. Varni ste.

Danes ste varni.

Mesec nas bo spomnil, da smo se vsi rodili kot majhen, nebogljen otroček; s čisto dušo in veliko izzivov pred seboj. Razumevanje zagrenjene osebe je včasih lahko le-tej največji blagoslov. In Vam. Zajadrajva po spominu: kdaj bi dejali, da ste bili najbolj na dnu? Jezni žalostni, izgubljeni, depresivni, obupani, zagrenjeni, razdražljivi …? Pojdite v sebe, v svoj srček in si obljubite, da ste varni in, da je vse ok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.