Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Kaj nas čaka oktobra?

Lili Sorum Anže Godec
Ognjemet: preboji so tu! Prerežimo Karmo!!

Najprej se pripravimo na bliskovite preobrate. Podobno kot lansko leto, pred nami je čas, ko se bodo energije urno sukale, zato je lahko zelo verjetno, da si bomo večkrat premislili (ali pa drugi o nas).

Ničesar ne poskušajmo izsiliti.
Število 10 simbolizira rez Karme in svobodno pot naprej. Če smo se tekom leta res potrudili soočati s svojimi globinami, s svojo bolečino, temo, s svojimi slabšimi izbirami, potem smo v času, ko nam bo energija naklonjena. Določeni nenadni preobrati, sprememba smeri, nove osebe in presenečenja so tu, da bi nam pomagali dejansko pustiti grenkobo za seboj, ter se podati naprej v lepši Jutri.

Smo del celote, ki se ji reče SVET.
Torej, bodimo čim bolj miren delček te celote, prav? Ponudite roko v oporo osebi, ki je pod (prevelikim) stresom; pomagajte starejšim okoli sebe, brezdomcem itd.

Nežno naj nas opomnim, da smo kolektivno odgovorni za vse kar se dogaja, pa če še tako odkimavamo z glavo. Ali smo del rešitve, ali problema. Ni več sive; niti je nikoli v resnici ni bilo. Bodimo aktivni za višje & skupno dobro tega planeta. Bodimo aktivni ob vsaki priložnosti.

Če potrebujete pogum, če se bojite tvegati – potem izkoristite energijo tega meseca, da bi zbrali dovolj drznosti iiiiin storili korak naprej!

Ohranimo vsak svojo unikatnost, saj se nismo rodili, da bi bili fotokopija. Nismo le še en odtenek sive, bodimo paleta mavrice. Zato, negujmo vse dele sebe, svoje sanje, svoje želje, svojo lastno unikatost ter dragocenost in se ne vdajmo v usodo, tudi kadar nam slabo kaže.
Si prav posebno bitje in hvala, da si unikat !

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.