Magazin > Horoskop in Numerologija
50 ogledov

Kaj nas čaka septembra?

Lili Sorum Anže Godec
Mesec zdravljenja na vseh nivojih.

Pred nami je čas, ki bo dal možnost zdravljenja starih zamer, občutka izgube in zavrnitve … Vsa boleča čustva, povezana z medsebojnimi odnosi, se bodo pokazala na način, da z njimi lahko enkrat za vselej opravimo. Ne trudite se jih premagati, to je nesmisel. Pomembno je, da spoštujete svoja čustva, si priznate občutek nemoči ter vseeno ohranite mir. Zdravljenje se lahko pojavi ravno v izgubi, morda celo v prekinitvi odnosa – zaključku. Včasih moramo izgubiti nekaj, da bi se naučili vrednosti le-tega, kajne? Ne izgubite sebe. Poslušajte svoje srce. 

September bo obenem dober čas tudi za krpanje odnosov in pa obdobje razhajanja, odvisno od stopnje čustvene zrelosti samega odnosa in oseb, ki odnos gradijo. Najpomembnejši odnos, ki ga imamo, je odnos nas z nami. Tega nikoli ne pozabite. 
Vsi izzivi tega leta se bodo močneje zrcalili v tem mesecu.

Ne nasedajmo pastem uma, Ega, domišljije in ne primerjajmo, ne sodimo ter ne vsiljujmo svojega mnenja. Bodimo iskreni, bodimo odprti in bodimo korektni. Zavedajmo se, da se določene zadeve pojavljajo v našem vsakdanu zaradi Karme. Določeni izzivi, izgube, nauki, lekcije; in če jih bomo ignorirali ali se jih lotevali z vidika ega, se zavedajmo, da smo pravzaprav na tak način prišli do Karme, kajne? Ne dodajajmo je.

Deležni bomo tudi bistrih, lepih trenutkov, ko bo Življenje vse bolj dobivalo smisel. Določene boleče situacije bodo dobivale pomen, smisel in namen; vse bolj se bomo zavedali tudi svoje lastne vloge v svetu kot celoti. Vse več bo razumevanja in sprejemanja. Odrite srce in razum. 
Samo mi lahko spremenimo svet, tako da spremenimo sebe!

Vsaka še tako boleča ali navidez krivična situacija ima svoj ''zakaj''.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.