Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

Kaj nas čaka februarja?

Lili Sorum Anže Godec
Letošnji februar bo štel 29 dni in nam prinesel prve izzive sprejemanja.

Čas je, da sprejmemo – predvsem sebe.

Nahajamo se v bolj umirjenem mesecu, ki nam bo ponudil dovolj časa za razmislek in čustva. Zelo verjetno je, da se bodo pojavili trenutki, ko se bomo preveč burno odzvali ali (seveda napačno) domnevali, kaj je druga oseba želela povedati. Bistvo je, da se učimo jasne komunikacije. Pomembno je, da se počutimo dovolj varne in izhajamo iz zaupanja v sebe, da povemo tudi, kar gre težko z jezika. Sam mesec ne bo hiter, zato tudi sami odzivi običajno ne bodo prinesli reza. Da povem bolj po domače: osebe, katerim boste končno postavili mejo ali povedali nekaj, kar vam že dalj časa leži na duši, vas ne bodo izgnale iz svojega življenja. Seveda je možna užaljenost, ne bo pa konca sveta.

Obenem se s tem spominjamo nauka lanskega leta: Tudi kadar se ne odločimo, se odločimo.

Morebitna pasivnost se bo zdela enakovredna ignoranci, kar pa je nespoštljivo dejanje in kot taka ne bo prineslo ljubečih sadov. Zatorej, ne odlagajmo, pa če bi še tako zelo prijalo. Ne sprenevedajmo se, ampak si vzemimo potreben čas zase in odnosom. Predvsem se vprašajmo: kaka polovica odnosa sem, kakšno energijo prinašam, ali je ta odnos zame dober in ali sem jaz, znotraj tega odnosa dober za to osebo? Prevzemimo odgovornost.

Najbolj pomembno vodilo: POGOVORIMO SE.

Izrazimo sebe, svoja občutenja, brez da bi vsiljevali svoje mnenje ali želeli zbujati občutke krivde ali bi si želeli večje priljubljenosti. Preprosto izrazimo sebe. Učili se bomo tudi različnih pomenov iste besede, torej definicij. Eni osebi lahko beseda avtoriteta pomeni nekaj popolnoma drugega kot vam. Rdeča nit: sprejemanje sebe in obenem sprejemanje drugačnosti. Opazujte svoje reakcije. Opazujte ogledala.

DeLo  za  DuŠo:
Ste sposobni spustiti (osebo, odnos, projekt, odločitev, predmet…)?
Ste sposobni vztrajati, če odnos, situacija, odločitev boli?
Kadar se počutite nesprejete, nerazumljene, kako reagirate? Naučimo se kar najbolj umirjeno komunicirati.
Bodite pozorni na datum 11. 2. – intuicija bo bolj močna

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.