Magazin
41 ogledov

Kaj o vas pove vaša delovna miza?

Žurnal24 main
Je vaša pisalna miza skrbno urejena ali pogled nanjo spominja na prizorišče nedavnega bombnega napada? S testom ugotovite, kaj vaša delovna miza pove o vas.
Miza, obložena s kupi dokumentov
Če je vaša miza sicer urejena in organizirana, a je polna različnih dokumentov, člankov, poročil, navodil in podobnih pisanj, to pomeni, da ste zelo kreativna oseba z veliko zanimanji. Vaša pomanjkljivost je, da imate "hrčkov sindrom". To pomeni, da shranite prav sleherni papir, ki bi vam v prihodnosti lahko prišel prav. Zavedati se morate, da si s tem nalagate dodatno delo (na primer sortiranje, pospravljanje), poleg tega pa si še odžirate delovno površino. Vprašajte se, ali res potrebujete vse ta lanska in predlanska poročila ter analize. Odstranite papirje, članke, revije, osnutke ter dokumente, ki jih imate v elektronski obliki ali jih lahko pridobite na spletu oziroma v vaši knjižnici. Naredite si prostor za sobno rastlino in namizno luč. Verjemite, kmalu boste občutili spremembo!

Vse na svojem mestu
Vaša miza je skrbno urejena in organizirana, kar kaže na to, da ste tudi vi resna, urejena osebnost, ki išče varnost in stabilnost. Ste zelo ambiciozni in vaša čustvena inteligenca vam pomaga dosegati cilje. Skrbna urejenost delovnega prostora je tudi v skladu s feng shujem. Lahko pa na vašo strogo urejeno delovno mizo postavite kakšno zeleno sobno rastlino ali sliko družinskega člana. Poleg tega pa bodite pozorni, da vaše nagnjenje k urejenosti in perfekcionizmu ne bo krojilo tudi vašega zasebnega življenja.

Rešite test in sledite nasvetom za izboljšanje svojega delovnega prostora v duhu feng shuja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.