Magazin > Odnosi in prosti čas
24 ogledov

Kaj o vas pove vaša najljubša barva

barve Shutterstock
Rdeča, bela, črna, zelena ali modra? Da barve vplivajo na naše počutje, ni nič novega, pravijo pa tudi, da najljubša barva zelo veliko razkriva o značaju.

Roza
Osebe, ki ljubijo roza barvo, naj bi bile bolj občutljive narave. Niso rade v centru pozornosti, kar pa ne pomeni, da niso zgovorne. Njihova intuicija je zelo močna, tako kot tudi občutek za sočloveka. Moti jih hrup.

Rumena
Večni optimisti. Tudi v najhujših časih ne izgubijo upanja. Gre za zelo priljubljene ljudi, ki imajo veliko prijateljev. So namreč tudi pravi veseljaki.

Turkizna
Umetniki in veliki esteti. Vse mora biti popolno. So tudi zelo kreativni in imajo dober nos za prihajajoče trende. Ideje zelo hitro realizirajo.

Vijolična
Skrivnostni in samozavestni. Pogumno sledijo svojim sanjam in vizijam, za kar jih mnogi občudujejo, nekateri pa z njimi zaradi tega težko shajajo.

Črna
Osebe, ki imajo najraje črno barvo, so zelo racionalne. Ne marajo čustvenih izbruhov, kar pa ne pomeni, da nimajo srca. Prijatelji cenijo njihovo zvestobo.

Rdeča
Gre za ekstrovertirane posameznike, ki so polni energije in ki točno vedo, kaj si v življenju želijo doseči.

Zelena
Najbolj srečni so, kadar lahko pomagajo drugim. Ljudje so radi v njihovi družbi, saj gre za zelo umirjene posameznike, ki jim je harmonija zelo pomembna.

Siva
Na te osebe se lahko zanesete. So uspešni, a se z uspehom ne bahajo.

Modra
Odlikuje jih močna samozavest, zaradi katere so zelo umirjeni. Sledijo svoji intuiciji, ki jih nikoli ne pusti na cedilu. Ker jih obdaja posebna energija, so zelo priljubljeni.

Bela
Izjemno disciplinirani in obsedeni z nadzorom. Gre za zelo razumne osebe, ki vsako stvar do potankosti premislijo, zato jih prav nič ne bo presenetilo. Panike ne poznajo, znajo biti pa nestrpni do tistih, ki niso tako dobro organizirani kot oni sami.

Komentarjev 1