Zdravje
20 ogledov

Kaj o vašem spolnem življenju razkrivajo lasje?

seks, manekenka, penina, alkohol Profimedias
Med vašo pričesko in spolnim življenjem naj bi obstajala povezava ...

Spletna stran Bustle piše, da ljudje s svojo pričesko izražamo svoj značaj, naš značaj pa vpliva na naše spolno življenje. Sliši se logično … Dokaz, da trditev drži, naj bi bilo tudi dejstvo, da se mnoge ženske po koncu zveze odločijo za stilsko spremembo.

Dolgi ravni lasje
Če ima ženske dolge ravne lase, prisega na ženstven in klasičen videz, kar ne pomeni, da so vse ženske s to pričesko dolgočasne, zagotovo pa niso spontane. Takšno pričesko namreč nosijo perfekcionistke, ki v spalnici prisegajo na romantiko. Pri njej boste našli vrtnice, dišeče sveče in plošče z baladami.

Neurejena figa ali čop
Ženske s takšno pričesko naj bi bile zelo nezapletene. V spalnici si ne želijo dolge predigre, kar sicer ne pomeni, da jo lahko naskočite že pri vratih, ampak da se izogibajo ekstravagantnim položajem, ki se vlečejo celo noč ...

Vpadljive pričeske
Pričeske nenavadnih oblik in kričeče barve naj bi razkrivale nenavadno spolno življenje. Ženske, ki si upajo izstopati, se požvižgajo na mnenja drugih. Pri njih je individualnost na prvem mestu – tudi v spalnici.

Kodri
Ženske, ki imajo kodre, si za pričesko vzamejo čas. Mnogi so zato prepričani, da so domišljave, in to tudi v spalnici. Pomemben jim je nastop, v katerem bodo zasijale v vsej svoji lepoti.

Pričeska pixie ali daljši paž
Ženske s takšnimi pričeskami veljajo za zelo natančne, a hkrati zabavne, sproščene in na tekočem z modnimi smernicami. Z njimi vam v spalnici ne bo dolgčas, pozabite pa na vroče igrice s hrano ali seks na obali …Za takšne aktivnosti so preveč pragmatične.

Valoviti lasje
Dekleta z valovitimi lasmi naj bi bila občutljiva. Njihovi partnerji se morajo v spalnici zelo potruditi. Zanje si morajo vzeti čas in jim v uho šepetati komplimente ter njihovo telo posuti s poljubi. Seks za eno noč ni zanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.