Magazin
27 ogledov

Kaj početi, ko so moški prilepljeni na TV

masaža Shutterstock
Eurobasket je odlična priložnost, ko si lahko ženske končno vzamete čas zase in pustite moške doma, z očmi prilepljene na male ekrane.

Če nimate ideje, kam bi se dale še naslednjih osem dni, kolikor še traja Eurobasket 2013, ko moškim po glavi hodi le košarka, počnite kaj zabavnega. Mi smo za vas zbrali nekaj idej, kako zanimivo preživljati prihajajoče dneve.

Romantičen večer brez njega

Če smo čisto odkriti, moški nikoli zares ne uživajo v romantičnih filmih. Zakaj ne bi v njih uživale kar same? Odpravite se na zmenek s sabo, saj bo tako dobra družba zagotovljena! Predlagamo ogled sledečih filmov: Pred polnočjo, Dvojina in Skozi čas (na sporedu od 19. 9.).

Po dozo smeha

Danes zvečer se lahko na Metelkovi (Menza pri koritu) nasmejite monokomediji Čefurji raus! po romanu Gorana Vojnovića. Vstopnine ni, zabava pa se prične ob 20. uri.

Gurmanski zmenek s prijateljico

Še cel september lahko vsak torek in petek od 8. do 23. ure razvajate brbončice na Odprti kuhni na Pogačarjevem trgu v Ljubljani. Pokličite prijateljico in jo povabite na slastno večerjo ob Ljubljanici, za piko na i pa si privoščita še kepico sladoleda, saj poletja še ni konec!

Razvajanje daleč od doma

Ker doma ne bo tišine, se ponjo odpravite kar v center mesta, na Trubarjevo, v Spa v mestu. Tam si lahko privoščite savnanje, masažo, nego obraza, pa tudi manikuro in pedikuro. Odlično ideja za sproščanje stran od glasnih navijačev.

Na Dunaj na koncert

Če ste oboževalke mlade pop pevke Selene Gomez, imate naslednji teden, 17. septembra, odlično priložnost, saj jo lahko v živo slišite le dobre tri ure stran, na Dunaju. Spletna stran Koncerti.net organizira celo avtobusni prevoz iz Ljubljane, Celja in Maribora. Odhod je že dopoldne, tako da si lahko privoščite pravi izlet in si še ogledate Dunaj!

Na vegansko izobraževanje

Soboto, 21. septembra, lahko posvetite razširanju obzorja o zdravi prehrani. Že ob 9.uri se bo v Mostecu namreč začel Vegafest, kjer boste lahko izvedele vse o vitalnem načinu življenja, rastlinskem prehranjevanju in sožitju z okoljem in živalmi. V veganskih poslasticah boste lahko uživale ves dan.

Nakupovalni maraton

Ob navadnih dneh, ko se preprosto izgubite v vaših najljubših trgovinah z oblačili, čas hitro teče in vaš dragi vas morda hitro zasliši, kje ste hodile in koliko ste zapravile. A med Eurobasketom bo hitro pozabil na čas in na vas, zato to izkoristite sebi v prid! Naj se pohod po nakopovalnem središču začne ...

V družbi knjig

Če pa si želite le miru, si pripravite svoj najljubši napitek, najbolj slastne piškote, in se potopite v kakšno zanimivo knjigo. Za še večji užitek posezite po erotičnih ali romantičnih romanih ... Predlagamo: Prevzetnost in pristranost (Jane Austen), Ljubezen v času kolere (Gabriel García Márquez), Petdeset odtenkov sive (E. L. James), Ljubimec lady Chatterley (D. H. Lawrence), Jej, moli, ljubi (Elizabeth Gilbert), V ločenih spalnicah (Pier Vittorio Tondelli), Zlati dež ali kaj hoče moški (Luka Novak) in Ni mi mar zanj. No, mogoče čisto malo ... (Claudia Carroll).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.