Magazin > Odnosi in prosti čas
266 ogledov

Kaj podariti za valentinovo glede na astrološko znamenje

večerja, romantika, ljuebezn Profimedias
Valentinovo, čas ljubezni in strasti. Preberite, kaj podariti partnerju, glede na njegovo astrološko znamenje.

Oven

Rojeni v znamenju ovna ima jo radi rdečo barvo, zato se odločite za šal ali kakšen drug modni dodatek v tem odtenku. Za ovna in ovnice je popolno darilo tudi športna torba ali kvalitetne usnjene rokavice.

Bik

Bikom in bikicam je na valentinovo boj kot večerja v prefinjeni restvraciji pomembno, da je s svojim partnerjem/partnerko v varnosti njunega doma. Biku ali bikici podarite pecivo v obliki srca, ki ste ga sami spekli, toplo in mehko deko za domač kavč ali darilno kartio za njen/njegov najljubši lepotni salon ozrioma trgovino.

Dvojčki

S svojim dvojčkom (ali dvojčico) se odgovorite, da bosta na večerjo šla še z drugimi pari. Dvojčki ljubijo zabave in druženja. Darilo pa mu podarite pred ali poo večerji. Odločite zse za knjigo, naročnino na njegovo najljubšo revijo, dišečo kremo za roke ali prstan.

Rak

Raki obožujejo kreativna darila, zato se potrudite in mu/ji podarite nekaj, kar ste sami naredili. Zelo radi imajo tudi srebrni nakit ali karkoli spominskega – lahko je to tudi okvir za fotografije.

Lev

Samozavestni lev ima rad nakit, steklenico šampanjca, luksuzne lepotne preparate.pri levih in levinjah ne pozabite na glavno darilo – kompliment. Njegovi samozavesti ti vedno prijajo.

Devica

Eno najbolj natančnih znamenj v horoskopu je navdušeno nad urami,, nad vsem, kar je povezanim s kuhinjo in peko ter z ekološkimi lepotnimi izdelki (šamponi, deodoranti, balzami).

Tehtnica

Veliki romantiki kot so tehtnice pričakujejo, da bo na valentinovo vse popolno. Kot darilo zanj oziroma zanjo izberite prestižen parfum, kozmetiko za obraz in telo, dizajnerske čevlje ali razkošen šopek vrtnic.

Škorpijon

Eno najbolj strastnih horoskopskih znamenj ljubi seksi spodnje perilo, seksi igračke za oba, draga sončna očala in filme najljubšega filmskega režiserja.

Strelec

Strelci ljubijo akcijo, zato jim podarite adrenalinsko izkušnjo v enem od večjih parkov v naši bližini, fotoaparat in priročnik za potovanja.

Kozorog

Temu astrološkemu znamenju valentinovo ne pomeni veliko, a vseeno bo darila zelo vesel/a. Pozabite na vse, kar je tipično za valentinovo. Povabite ga oziroma jo na kavo in se obnašajte, kot da je normalen dan. Kot darilo pa mu lahko podarite nekaj, kar potrebuje – beležko, knjigo, torbo za prenosni računalnik.

Vodnar

Romantične duše, ki so navdušene nad spomini, zato jim podarite fotoalbum z vajinimi fotografijami, ljubezensko pismo ali karkoli, povezanega z ozvezdjem in astrologijo.

Ribi

Rojeni v znamenju ribe imajo radi dišeče sveče, svilene pižame, mehke deke in knjige poezij ali pobarvanke za odrasle.

 
Komentarjev 1
  • Denzo 12:13 14.februar 2017.

    manjka vam en znak :D ribi